Jump to content


Photo

Computer Multi Monitor Setups: How To


  • Please log in to reply
163 replies to this topic

#21 johardue

johardue

    Looker

  • (04) Casual
  • PipPipPipPipPip
  • 167 posts

Posted 23 July 2007 - 12:19 AM

Guys,

I'm planning to upgrade my computer. I'm currently on a genuine xp home edition and I have a lot of programs and files on my present rig. kapag inilipat ko ba yung lumang harddisks ko sa bagong pc mareretain ko pa yung OS ko and files?

#22 FastAndTheCurious

FastAndTheCurious

    Curiosity Kills the Fast

  • (05) Regular
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 865 posts

Posted 23 July 2007 - 06:23 AM

Files yes... but you may encounter problems with the OS. The problem here is that the drivers that are installed on the OS is for the old machine. Anyway in some cases nabubuksan nila yung OS, they can even log in. Pag ganito yung nangyari, tsaka mo install yung drivers para sa machine.

If all else fails, balik mo yung hardisk sa lumang machine. Uninstall all programs. Ikabit mo sa new machine yung HD, then reinstall the OS, no formatting, just reinstall the OS.

Or kung may bago ka naman hardisk, dun ka na lang maginstall ng OS, tapos lipat mo yung hardisk mo

#23 johardue

johardue

    Looker

  • (04) Casual
  • PipPipPipPipPip
  • 167 posts

Posted 23 July 2007 - 07:14 AM

Files yes... but you may encounter problems with the OS. The problem here is that the drivers that are installed on the OS is for the old machine. Anyway in some cases nabubuksan nila yung OS, they can even log in. Pag ganito yung nangyari, tsaka mo install yung drivers para sa machine.

If all else fails, balik mo yung hardisk sa lumang machine. Uninstall all programs. Ikabit mo sa new machine yung HD, then reinstall the OS, no formatting, just reinstall the OS.

Or kung may bago ka naman hardisk, dun ka na lang maginstall ng OS, tapos lipat mo yung hardisk mo



Thanks a lot for the fast rerply!

#24 caps19s

caps19s

    Hottie

  • (05) Regular
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 360 posts
  • Location:sta ana manila.
  • Interests:electronics,music.

Posted 23 July 2007 - 12:19 PM

ask ko lang anyone who knows where can i buy an LCD screen for my laptop.
nabiyak kasi eh.
Toshiba satellite A10 system ung brand and model.

Edited by caps19s, 23 July 2007 - 12:20 PM.


#25 Google

Google

    The Russian Mafia

  • (10) Super Poster
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4081 posts
  • Gender:Male
  • Location:Makati City
  • Interests:Golf, Gym, Computers, Extreme Sports, Outdoor Sports, Beach, Basketball, Badminton

Posted 23 July 2007 - 04:43 PM

ask ko lang anyone who knows where can i buy an LCD screen for my laptop.
nabiyak kasi eh.
Toshiba satellite A10 system ung brand and model.



try to contact Tricom Dynamics. They are the authorized reseller and service partner of Toshiba.
Address: Metro House Building, 345 Sen. Gil Puyat Avenue, Makati City
Tel: 890-6525 Fax: 890-0698

#26 caps19s

caps19s

    Hottie

  • (05) Regular
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 360 posts
  • Location:sta ana manila.
  • Interests:electronics,music.

Posted 25 July 2007 - 01:08 PM

try to contact Tricom Dynamics. They are the authorized reseller and service partner of Toshiba.
Address: Metro House Building, 345 Sen. Gil Puyat Avenue, Makati City
Tel: 890-6525 Fax: 890-0698

sir wala ka bang alam na second hand lang . ung chop chop na spare lcd?
ang mahal ng bnew eh. kakapusin sa budget.

#27 rhenyecis

rhenyecis

    Retired na Talaga

  • (05) Regular
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 514 posts

Posted 25 July 2007 - 01:59 PM

Hello. I'd like to ask for your help in connecting to my linksys broadband router. I tried connectiong thru http://192.168.1.1/ but I could not access the GUI of the router. Need your help guys. Thanks


try mong ireset setting ng router mo.

the try going go again to the GUI of router

#28 Guest_Makaikishi_*

Guest_Makaikishi_*
  • Guests

Posted 25 July 2007 - 05:37 PM

sir wala ka bang alam na second hand lang . ung chop chop na spare lcd?
ang mahal ng bnew eh. kakapusin sa budget.


Mahirap minsan kapag second hand, my friend.

Mas gugustuhin ko pang bumili ng brand new kaysa magtiis sa isang second-hand na may tsansa na masira kaagad...well, from my experience.

Kung bibili ka ng second hand e dapat talagang alagang-alaga ng dating may ari.

#29 Google

Google

    The Russian Mafia

  • (10) Super Poster
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4081 posts
  • Gender:Male
  • Location:Makati City
  • Interests:Golf, Gym, Computers, Extreme Sports, Outdoor Sports, Beach, Basketball, Badminton

Posted 25 July 2007 - 05:53 PM

Mahirap minsan kapag second hand, my friend.

Mas gugustuhin ko pang bumili ng brand new kaysa magtiis sa isang second-hand na may tsansa na masira kaagad...well, from my experience.

Kung bibili ka ng second hand e dapat talagang alagang-alaga ng dating may ari.



+1 here. had an experience before. bumili ako ng second hand LCD para sa laptop ko. ayun 2 weeks, sira na.

#30 caps19s

caps19s

    Hottie

  • (05) Regular
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 360 posts
  • Location:sta ana manila.
  • Interests:electronics,music.

Posted 26 July 2007 - 01:17 AM

Mahirap minsan kapag second hand, my friend.

Mas gugustuhin ko pang bumili ng brand new kaysa magtiis sa isang second-hand na may tsansa na masira kaagad...well, from my experience.

Kung bibili ka ng second hand e dapat talagang alagang-alaga ng dating may ari.

oonga mga ser. budgetan ko na lang muna siguro ito.
thanks mga friends.

#31 Tonting29

Tonting29

    Northern Mercenaries

  • (05) Regular
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 808 posts
  • Gender:Male
  • Location:Unknown

Posted 26 July 2007 - 11:56 AM

Sir, ask ko lang kung may mabibili ba dito sa atin na Server Type na Pc na multiple users ang gagamit? isa lang ang CPU tapos mga 10 users ang gagamit, monitor at keyboard at mouse lang sa kanila. possible ba yun?

#32 Google

Google

    The Russian Mafia

  • (10) Super Poster
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4081 posts
  • Gender:Male
  • Location:Makati City
  • Interests:Golf, Gym, Computers, Extreme Sports, Outdoor Sports, Beach, Basketball, Badminton

Posted 26 July 2007 - 01:27 PM

Sir, ask ko lang kung may mabibili ba dito sa atin na Server Type na Pc na multiple users ang gagamit? isa lang ang CPU tapos mga 10 users ang gagamit, monitor at keyboard at mouse lang sa kanila. possible ba yun?



buo ka na lang ng server-speced unit pre.

#33 caps19s

caps19s

    Hottie

  • (05) Regular
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 360 posts
  • Location:sta ana manila.
  • Interests:electronics,music.

Posted 26 July 2007 - 03:25 PM

mga sir ano po ba problem pag nagdisk check? scan nya ung disk pag bukas ng xp.
tapos ayaw na tumuloy.

#34 markus_cruzade

markus_cruzade

    Lover

  • (06) Chronic Poster
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1107 posts
  • Interests:Computers, chatting, food trips, coffees, traveling...

Posted 26 July 2007 - 03:27 PM

You can buy a Hight-End Server either IBM or Suns siguro. Yun mga dual to quad core ang processor. Normally it ranges from 80K to 200K i guess, just a rough estimate. Alternatively you can do a clustering approach with low end machines though. For what purpose ba 'to if I may ask? Database Server, Application Server, etc???? :rolleyes:

#35 Google

Google

    The Russian Mafia

  • (10) Super Poster
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4081 posts
  • Gender:Male
  • Location:Makati City
  • Interests:Golf, Gym, Computers, Extreme Sports, Outdoor Sports, Beach, Basketball, Badminton

Posted 27 July 2007 - 10:40 AM

mga sir ano po ba problem pag nagdisk check? scan nya ung disk pag bukas ng xp.
tapos ayaw na tumuloy.


probable physical hard disk damage.
to confirm, boot up on safe mode/command prompt only, or boot up DOS from a CD or a floppy, and do a chkdsk. try to correct it via parameter chkdsk /f.
pag ayaw pa din, try to do a scandisk under windows.

#36 noelzkii

noelzkii

    Virgin

  • (02) Sinless
  • Pip
  • 13 posts

Posted 28 July 2007 - 03:33 PM

mga tol... may gumagamit ba dito ng service ng vontastic? voip service cia similar to vonage... hope u can post feedback here if any of u guys use this service here in the philippines.. balak kasi kumuha ng erpats ko sa US to call us here sa pinas. hope u can give me ur thoughts bout this service

#37 Dave Bautista

Dave Bautista

    Chaser

  • (04) Casual
  • PipPipPipPip
  • 97 posts

Posted 28 July 2007 - 04:17 PM

Dear All,

Would like to know how to dispose of our old and/or broken hardware like monitors, printers, cpus, ups, etc. Would like also to know if there is some way i can get some monetary value out of them still. Anybody care to share some info regarding this matter?

#38 mistere57

mistere57

    Looker

  • (03) Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • 121 posts

Posted 29 July 2007 - 01:17 AM

dudes need some assist... cant get into www.theyarelive.com... always get HTTP 403 error... no problem accessing it before (am doing it from home as usual) however i can get into it using SEO text browser unfortunately all i can do is browse, cant post or log in... any suggestions or work arounds? tnx in advance!

#39 vanillasky

vanillasky

    Frosted na naman!!!

  • (07) Avid Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1944 posts
  • Gender:Male
  • Location:CANADA

Posted 29 July 2007 - 05:51 AM

how do you add .srt subtitle todvd video using nero vision?

#40 exodus

exodus

    yo ammum ngam!

  • (05) Regular
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 374 posts
  • Gender:Male

Posted 29 July 2007 - 01:49 PM

takaw kasi ang pixma series ng ink, tapos di pa sila refillable, or madaling masira pag ginamitan ng refill ink

recommend naman kayu ng printer, gagamitin sa printing business, texts at small graphics lang




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


    Bing (1)